Circulatia rutiera în Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate-bd. Dimitrie Cantemir se reia mâine, 20 octombrie

1084

În urma izbucnirii, marți dimineață, a incendiului în interiorul Pasajului Unirii, au fost produse o serie de daune materiale. Circulatia rutiera în Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate – bd. Dimitrie Cantemir este sistată până mâine, 20 octombrie.

Este, deja, de notorietate că un autoturism în care se aflau trei adulți și un copil, a luat foc, marți, în mers în momentul în care traversa Pasajul Unirii în direcția Bulevardului Dimitrie Cantemir. În cel mai scurt timp de la producerea incendiului, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București-Ilfov care au intervenit cu opt autospeciale de stingere și cinci echipaje de ajutor SMURD pentru evacuarea persoanelor aflate în acel moment în interiorul pasajului subteran și pentru stingerea focului.

Citește și: O mașină a ars în Pasajul Unirii! Traficul în zonă, blocat până la evacuarea fumului

La evacuarea fumului gros produs de incendiul care a cuprins mașina ce a ars în întregime, au contribuit decisiv instalațiile de alarmare și de evacuare a fumului care au pornit de îndată, în momentul în care senzorii de detectare s-au declanșat. Noul sistem de ventilație complet automatizat montat în Pasajul Unirii a făcut astfel posibilă evacuarea în siguranță a persoanelor din cele aproximativ 100 de mașini aflate în acel moment atât în interiorul tunelului, pe ambele sensuri de mers, cât și pe rampele exterioare ale acestuia.

În urma izbucnirii incendiului în interiorul pasajului, au fost produse o serie de daune materiale. Echipele Totul Verde. au acționat de îndată pentru înlăturarea urmelor rezultate și curățarea pasajului pentru punerea lucrurilor în ordinea firească.

Circulatia rutiera în Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate-bd. Dimitrie Cantemir va fi reluată mâine, 20 octombrie. Măsura a fost luată în vederea evaluării și remedierii daunelor produse în interiorul pasajului, și, implicit, pentru ca reluarea circulației să aibă loc în condiții de maximă siguranță.