Campania umanitară pentru colectarea ajutoarelor destinate sinistrațiilor din Turcia, din sectorul 4, continuă și în weekend

2354

Primarul Sectorului 4 , Daniel Băluță, a reușit să mobilizeze comunitatea locală pentru a strânge ajutoare destinate sinistraților din Turcia. Acesta încurajează cetățenii să contribuie cu haine, alimente, produse sanitare sau jucării pentru a-i ajuta pe oamenii afectați de puternicul seism din Turcia.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, în această dimineață, Daniel Băluță oferă toate detaliile necesare pentru cei care-și doresc să facă o faptă bună și să contribuie la salvarea unor vieți omenești.

Citește și: Specialist: “Poarta de la Pasajul Unirii a fost făcută corespunzător. Și-a făcut treaba”

„Peste 300 de persoane, fizice și juridice, au donat până acum, haine, alimente, saltele, radiatoare, apă și jucării pentru copii. Colegii mei sortează alimentele și hainele pe grupe de vârstă, aduse de către oameni pentru sinistrații din Turcia, și vă așteaptă și în acest weekend până seara la orele 20:00. Campania umanitară pentru colectarea ajutoarelor destinate sinistrațiilor din Turcia, lansată de către comunitatea noastră, continuă până vineri, 17 februarie, la sala de sport a Liceului Tehnologic Dacia, din strada Grigore Marin nr. 42-44“, este informația anunțată de edil.

“Orice mic ajutor este extrem de important pentru oamenii de acolo. Vă mulțumesc din inimă”, încheie acesta postarea!

Campania se adresează tuturor cetățenilor Capitalei, nu doar celor din sectorul 4, inclusiv acelora din sectoarele unde nu se organizează astfel de acțiuni!