Mobilizare impresionantă, în sectorul 4, la campania umanitară pentru ajutorarea sinistraților din Turcia

1483

Într-un weekend care te îmbia, mai degrabă,  la plimbări ori la momente de relaxare alături de familie, sectorul 4 s-a dovedit din nou fruntaș! Fruntaș la strângerea de ajutoare destinate victimelor cutremerelor  din Turcia.

Au predominat donațiile făcute de către cetățenii din sectorul 4, dar nu puțini au fost cei care au venit și din celelalte sectoare ale Bucureștiului, în special din 1 și din 2, locuri în care nu s-au organizat astfel de campanii, dar și din județul Ilfov!

Citește și: Campania umanitară pentru colectarea ajutoarelor destinate sinistrațiilor din Turcia, din sectorul 4, continuă și în weekend

Și asta, în ciuda faptului că locul unde se strâng ajutoarele nu este chiar la îndemâna oricui: Liceului Tehnologic Dacia, din strada Grigore Marin nr. 42-44 – sala de sport! A fost mult de muncă, mai ales că oamenii au venit și de câte două ori! Iar voluntarii au avut mult de sortat, în saci și în cutii, inscripționate în limbile română, turcă și engleză! Sala este, deja, plină. Peste 700 de oameni și-au demonstrat bunătatea și compasiunea față de poporul turc, și și-au făcut drum la Liceul Dacia!

Programul prelungit pentru aceste colectări, zilnic 08:00 – 20:00 a atras atenția și unor factori economici din industria alimentară! Pizzeria Presto a donat voluntarilor un număr însemnat de pizza, mai ales că în zona liceului nu prea sunt locuri de aprovizionare!

Programul de colectare a ajutoarelor destinate sinistraților din Turcia, lansat de Primăria Sectorului 4, va continua până JOI 16 februarie, cu același program: zilnic 08:00 – 20:00!

Oamenii pot aduce obiecte de îmbrăcăminte (paltoane, geci, haine groase), produse de igienă și de curățenie, alimente neperisabile (conserve), dar și baterii, lanterne, pături ori saci de dormit. Totodată, dacă au posibilitatea, aceștia pot dona corturi, paturi pliabile și saltele, precum și generatoare, radiatoare sau aeroterme. Din acest loc, toate bunurile colectate vor fi transportate către zonele din Turcia, grav afectate de cutremure.