Andrei Caramitru, despre Nicuşor Dan: Extremistul fanatic are obsesii şi nebunii clinice, e de azil

565

Nicușor Dan pare tot mai încolțit! După prmarul sectorului 2, Radu Mihaiu, care contestă tot mai des deciziile primarului Capitalei, un atac dur vine acum de la alt apropiat al edilului: Andrei Caramitru, fost consilier USR.

Problemele în Paradis se ănmulțesc, astfel că ușor-ușor se rupe lanțul de iubire. Andrei Caramitru îl acuză pe Nicuşor Dan, care „are o problemă gravă la mansardă”, că nu îşi doreşte să se contruiască nimic în Bucureştiul, pe care îl vrea îngheţat în timp.

Citește și: Nu sunt bani pentru profesori, dar Parlamentul a votat majorarea salariilor angajaților Administrației Fondului pentru Mediu

Andrei Caramitru, fost consilier în USR, critică în termeni extrem de duri decizia primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, de a cere revocarea a aproape 400 de autorizații de construire și desființare emise de Primăria Sectorului 2 în ultimele 7 luni.

Redăm în continuare postarea de pe contul personal al lui Andrei Caramitru, concluziile urmând să aparțină fiecăruia dintre cei care citesc!

”Extremistul fanatic
Avem un om la primărie. Care are o problema gravă la mansarda, o obsesie patologica – sa nu se refacă si sa nu se construiască ABSOLUT NIMIC. nu conteaza ce, dacă e legal sau nu, dacă e pe șpagă sau nu, dacă e frumos sau nu. SA SE OPREASCA TIMPUL! Sa rămânem cu ruine, gropi si ghene !!!!
O sa spuneti ca am ceva cu el si ca exagerez. Nu am nimic cu el si nu exagerez. Va explic:
– 1) Un sector are un PUZ. bun prost exista, votat de consilieri si semnat de primarul ales. Oamenii au primit sute mii de Autorizatii de făcut chestii pe baza asta. Perfect legal
– 2) Talibanul a încercat sa blocheze asta, ca sa se elimine toate Autorizațiile date in trecut – TOATE. Deci ai luat împrumut, ai făcut o investiție, ai primit o autorizație sa îți refaci casa orice – legal – si acuma asta te arunca in aer
– 3) instanța a decis ca fanaticul nu are dreptate si a anulat nebunia asta
– 4) acum dementul vine si da in judecată primăria sector 2 (care e la USR) ca sa anuleze TOATE Autorizațiile date chiar si asa după ce atacul lui pe puz a fost declarat ilegal. Atenție – chestii votate si semnate de primăria USR ok?
Repet – nu exista vreo diferențiere, dacă proiectul e legal sau nu, dacă e frumos sau nu, dacă e pe șpagă sau nu . 100% – tot absolut tot vrea sa blocheze. Fără diferențiere. Cititi articolul din comentarii ca sa înțelegeți. Nebunie curată.
Atenție – așa ceva nu s-a întâmplat niciodată in nici o primarie nicăieri in lume. Sa arunci in aer RETROACTIV totul, absolut totul. E distopic ce se întâmpla.
E fix ce făcea tacanitul când era oengist. Dadea in judecată ORICE construcție – nici nu știa despre ce e vorba sau analiza ceva. Apărea vreo decizie autorizație ceva oriunde – imediat proces. Sute, mii in paralel. Doar ca sa blocheze. Dementul s-a legat cu lanțuri de hala Matache (cel mai jegos loc posibil) ca sa nu cumva sa se facă ceva.
Omul are clar obsesii si nebunii clinice. E de azil.
(Ps: nu am nici o investiție imobiliară zero, nu am nimic de câștigat sau pierdut din chestia asta – însă NU se poate asa ceva, e nebunie curată)”.
În fapt, Andrei Caramitru este doar încă unul care scuipă acolo unde a lins! Chestie de caracter! Sau de lipsa lui!