Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în 3 locații Kaufland

2833

Bucureștenii își pot aduce vechile electrocasnice în 3 locații Kaufland, printre care și la cea de la Apărătorii Patriei, din sectorul 4.

Kaufland a început de vineri, 14 octombrie, o amplă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Bucureștenii care au echipamente vechi le pot aduce în 3 locații Kaufland. Alte 3 magazine din țară au fost implicate și ele în campanie. Totodată, clienții care se descotorosesc de electrocasnicele vechi vor primi o reducere pentru unele noi.

Citește și: Explozie într-un bloc din sectorul 4 al Capitalei. 140 de persoane, evacuate

Clienții vor primi cupoane cu o reducere de 25% la achiziționarea de noi electrocasnice mici. Astfel, în perioada 14 – 30 octombrie, bucureștenii, și nu numai, sunt așteptați să aducă vechile echipamente electrice, electronice sau electrocasnice la standul RLG din incinta următoarelor magazine care participă la campanie:

  • 14 – 16 octombrie – magazinele Kaufland București Tei și Kaufland Deva
  • 21 – 23 octombrie – magazinele Kaufland București Rahova și Kaufland Pitești Războieni
  • 28 – 30 octombrie – magazinele Kaufland București Apărătorii Patriei și Kaufland Roman, Str. Artera Vest nr.2

Programul pentru colectare este cuprins în intervalul orar 15:00 – 19:00 vinerea și în intervalul orar 10:00 – 18:00 sâmbăta și duminica.

Echipamentele acceptate și cupoanele de reducere

Sunt acceptate echipamentele electrice care sunt vechi/uzate, indiferent de dimensiunile acestora. Astfel, pot fi aduse atât electrocasnice mici (blender, uscător de păr), cât și electrocasnice mari (frigidere, mașini de spălat etc).

Bine de știut: Clienții vor primi un singur voucher de reducere, indiferent de numărul echipamentelor aduse. „Voucherul poate fi folosit până pe 15.11.2022, în același magazin unde s-au colectat echipamentele, pentru o singură tranzacție, indiferent de numărul de electrocasnice pe care clientul dorește să le achiziționeze pe acel bon. Reducerea de 25% nu se cumulează cu alte promoții din Kaufland Card și se va aplica la prețul de la raft (standard sau redus)”, a transmis Kaufland România într-un comunicat de presă.