Explozie într-un bloc din sectorul 4 al Capitalei. 140 de persoane, evacuate

1155

O explozie a avut loc duminică dimineaţă într-un bloc de pe strada Coştila din sectorul 4 al Capitalei, iar 13 apartamente au fost avariate şi o persoană a suferit arsuri, potrivit ISU Bucureşti.

Explozia s-a produs la etajul 1 al unui bloc P+4. Din primele informaţii, deflagrația a avut loc în urma unei acumulări de gaze, a transmis reprezentantul ISU Bucureşti, la Digi24.

Citește și: Peste 2.000 de persoane, imunizate complet împotriva COVID-19 la centrele de vaccinare din Sectorul 4, s-au programat deja pentru ridicarea tichetelor de masă restante

În urma exploziei, au fost afectate 13 apartamente, 140 de locatari au fost evacuaţi. Un bărbat în vârstă de 68 de ani, care prezenta arsuri, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Trei persoane au avut nevoie de ajutorul pompierilor să iasă din apartamente, după ce uşile locuinţelor au fost deformate de suflul exploziei și nu le-au putut deschide. O altă persoană a suferit arsuri și a primit îngrijiri medicale la fața locului. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere şi trei echipaje SMURD.
Pompierii au declarat că explozia produsă în imobilul din sectorul 4 nu a fost urmată de incendiu. În prezent, sunt evaluate pagubele, apoi urmând să se stabilească și cauza exploziei.