Se deschide un nou centru de eliberare a pașapoartelor, în Grand Arena Mall

3355

 

În premieră pentru Sectorul 4, un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple din Bucureşti şi judeţul Ilfov se va deschide în centrul comercial Grand Arena.

În cadrul noului punct de lucru, organizat de Primăria Sectorului 4, în locul Centrului de Vaccinare, a cărui activitate tocmai a fost suspendată, vor funcționa 10 ghișee, la care vor lucra zilnic aproximativ 25 de funcționari, ce vor soluționa solicitările de pașapoarte ale cetățenilor ce locuiesc în sudul zonei metropolitane București-Ilfov.ov se va deschide în centrul comercial Grand Arena Mall.

Deschiderea centrului de pașapoarte din Grand Arena Mall, cel mai modern din București, este posibilă ca urmare a demersurilor efectuate de către Primarul Sectorului 4, domnul Daniel Băluță și Prefectul Capitalei, domnul Toni Greblă.

Cei doi oficiali au reușit astfel să găsească soluția potrivită pentru îmbunătăţirea condiţiilor de desfăşurare a activităţii de eliberare a paşapoartelor şi pentru reducerea timpului de aşteptare la ghişee.

Conform protocolului de colaborare între cele două instituții, Primăria Sectorului 4 va pune la dispoziție spațiul necesar pentru noul centru de pașapoarte iar de organizarea logistică a acestuia va fi responsabilă Instituția Prefectului Municipiului București.

„Valul de solicitări de eliberare a pașapoartelor din ultima perioadă ne-a arătat foarte clar că este nevoie să intervenim urgent și să le oferim o nouă alternativă oamenilor. Acesta este motivul pentru care, împreună cu domnul Toni Greblă, prefectul Capitalei, am reușit să identificăm spațiul din Grand-Arena Mall și să preluăm o bună parte din presiunea existentă asupra celorlalte sedii de pașapoarte din București”, declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

La ora actuală, în București există două astfel de centre pentru eliberarea pașapoartelor: la centrele comerciale Plaza Romania și la Park Lake.