Drumul sinuos al traseistului deputat Antonio Andrușceac: dat afară din USR pentru misoginism și plagiat, recuperat de AUR și transformat în bătăuș personal al lui George Simion

1701

Ce motive are pentru a nu greși în fața lui Simion, cel care l-a recuperat din ”lucruri uitate” și l-a propulsat în politica băieților mari, vă explicăm mai jos, pas cu pas, oferindu-vă chiar și sursele publice de informare.

Se laudă că ar fi de profesie teolog, însă tocmai tonul arțăgos și fudulia l-au îndepărat nu doar de la cele sfinte, ci și de prieteni și colaboratori. Între 2016 și 2020, Andrușceac reușise cumva că scoată capul deasupra apei și, profitând de o conjunctură bună, s-a erijat în liderul consilierilor locali de la Sectorul 4. Apoi, din această falsă poziție pe care și-a arogat-o, a fost la un pas să devină candidatul oficial la fotoliul de primar al Sectorului 4. Ghinionul lui s-a numit Guilhelm Moulin, francezul coleg în consiliul local. Acesta, deranjat de faptul că Andrușceac făcea pe șeful însă niciodată nu i-a luat apărarea atunci când încerca să-i blocheze inițiativele lui Daniel Băluță, l-a prins pe teolog cu mâța în sac și l-a expus public, acuzându-l de furt intelectual (îl plagiase tocmai pe Băluță!), cât și de misoginism.

Dovada, aici: newsweek.ro

Această lovitură a venit la pachet cu o alta, cauzată tocmai de aroganța continuă a lui Andrușceac. Imediat după  ce-și păcălise colegii de filială că merită să candideze la primărie, tot ai lui au descoperit faptul că în opinia teologului autointitulat, ”toate femeile sunt făcute pentru a fi soții și mame, iar frustrările nu se ascund în carieră”. Evident că excesul de misoginism nu l-a ajutat, ci din contră, l-a îngropat, fiind dat afară din USR.

Dovada, aici: adevarul.ro

După o perioadă în care, fiind căzut în dizgrație, lumea politică îl cam uitase, Antonio Andrușceac a fost recuperat de George Simion, liderul AUR, datorită căruia a ajuns deputat, iar ulterior și chestor al Camerei Deputaților. Astfel, pentru a-i fi recunoscător lui Simion, Andrușceac nu se dă înapoi de la nimic. Este cunoscut faptul că a participat la bruscarea ministrului Energiei, Virgil Popescu, chiar la tribuna Parlamentului. Evident, deocamdată organele de anchetă nu s-au sesizat, asa că Andrușceac continuă delirul și nu doar că atacă și acuză public furturi și combinații închipuite care ar avea loc în baza legii offshore, ci se dă în fapt și recunoaște într-o emisiune TV că are afinități pentru criminalul de război Vladimir Putin și al Rusiei care au făcut prăpăd în Ucraina. Sursa: epochtimes-romania.com