VIDEO/ 150 de utilaje de deszăpezire și peste 500 de lucrători, gata să intervină pentru deszăpezirea străzilor și trotuarelor din Sectorul 4

4866

Având în vedere prognoza meteorologilor, emisă inclusiv pentru Municipiul București, conform căreia, în Capitală sunt așteptate precipitații însemnate cantitativ, sub formă de lapoviță și ninsoare, echipajele de deszăpezire ale Sectorului 4 au intrat deja în dispozitiv.

Pregătirile pentru valul de ninsoare anunțat de meteorologi au început încă din primele ore ale serii trecute. Iar utilajele vor rămâne în teren atât cât va fi necesar!

Citește și: Pasajul „Europa Unită” este realizat în proporție de peste 70 la sută

Astfel, aproximativ 150 de utilaje multifuncționale, dotate corespunzător atât pentru operațiunile de pluguit cât și pentru cele de împrăștiere de material antiderapant, de capacitate mare dar și utilaje mici, sunt pregătite să acționeze, la nevoie, pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile principale dar și de pe cele secundare, anunță Primăria Sectorului 4 printr-un comunicat de presă!

Acestora li se adaugă peste 500 de lucrători ai Totul Verde. SA și Rosal, care pot interveni de urgență pentru curățarea trotuarelor, a stațiilor mijloacelor de transport în comun, a refugiilor stațiilor de tramvai precum și a căilor de acces în spitale și alte instituții publice.

Totodată, pentru combaterea poleiului, este asigurat un stoc de aproximativ 2500 de tone de material antiderapant cu inhibitori de coroziune, cu posibilitatea suplimentării cantității, dacă situația din teren o va impune.

Toate situațiile dificile referitoare la deszăpezirea străzilor pot fi semnalate la numărul de urgență 021.9441.