1.000 de noi blocatoare automate, la dispoziția locuitorilor sectorului 4

885

Sunt disponibile 1.000 de noi blocatoare automate, anunță Primăria Sectorului 4. Pentru deținătorii locurilor de parcare de reședință, Direcția Mobilitate Urbană pune la dispoziția doritorilor un lot nou de blocatoare.

Costul modelului de blocator aflat în acest moment în stoc este de 1.248,31 lei (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus).

Citește și: Trei bărbați au furat 193.000 de euro din trei mașini parcate în București

Prețul va fi plătibil în două tranșe: prima transă în valoare de 400 de lei se va plăti la validarea cererii (precomandă), iar diferența până la suma totală de 1.248,31 lei va fi achitată odată cu montarea aparatului.
Aceste dispozitive sunt prevăzute cu carcasă confecționată din material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil.

Doritorii pot accesa site-ul oficial al Direcției Mobilitate Urbană Sector 4 – https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau aplicația mobilă „Primaria Sector 4”.