VIDEO / Rugămintea primarului Daniel Băluță către Nicușor Dan: ”Măcar să răspundă la telefon”!

1280

În cadrul vizitei tehnice efectuate marți de către oficialitățile locale și de conducerea Metrorex, primarul sectorului 4, Daniel Băluță a intervenit atunci când prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a fost întrebat în legătură cu conlucrarea dintre primăriile de sector, în privința realizării fluidizării traficului în Capitală.

Această comunicare bună, pe alocuri, există. Sectorul 4 comunică foarte bine cub sectorul 3. Există și proiecte comune, care vizează tocmai fluidizarea traficului. Din păcate, în alte cazuri, în multe cazuri, orgoliile împiedică fix realizarea acestor obiective publice esențiale”, a explicat prefectul Capitalei.

Citește și: Stația de metrou Tudor Arghezi și parcarea aferentă acesteia – funcționale din 15 noiembrie

Aș dori să fac o completare aici”, a intervenit Daniel Băluță.

”Rezultatele pe care noi le obținem se datorează în mod esențial colaborării și conlucrării. Aici este un exemplu de conlucrare între mai multe autorități: ministerul Transporturilor, Metrorex, CFR, Guvernul României și gândiți-vă că au fost mai mulți miniștri ai transporturilor. Nici unul nu a spus <Nu>. Și fiecare dintre ei a lucrat cu profesionalism pentru implementarea acestui proiect. Inclusiv la nivelul Bucureștiului, sunt acțiuni comune pe care le derulăm cu Sectorul 3, dar și acțiuni pe care le derulăm împreună cu sectorul 5. Pentru că doar împreună putem să reușim. E un mesaj pe care îl trimit, în primul rînd, primarului municipiului București, îl rog insistent să genereze colaborare și cooperare. Faptul că avem ferestrele de comunicare închise nu poate în nici un mod să genereze progres pentru oraș. Aici nu este vorba despre politică, pentru că o parcare nu face politică, metroul nu face politică, strada nu face politică. De aceea îmi permit, cu toată buna credință, să îl rog insistent pe domnul primar general să genereze comunicare. Măcar să răspundă la telefon”, a explicat edilul sectorului 4.