VIDEO / Patru tineri au vandalizat un loc de joacă în Sectorul 4. Sunt căutați de Poliție

5026

Poliția caută patru tineri care au vandalizat un loc de joacă din Sectorul 4. Au fost filmați de camerele de supraveghere în timp ce distrugeau o masă de tenis și corpurile de iluminat. La fața locului au venit câțiva polițiști dar tinerii au reușit să fugă.

Imaginile cu cei patru tineri care au vandalizat locul de joacă au fost publicate de primarul sectorului 4, Daniel Băluță și de cei de la Totul Verde. SA. “Să distrugi un loc de joacă nou nouț, un loc superb în care cei mici să se bucure de copilărie, mi se pare o rușine!”, a scris primarul, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Parteneriat între Administrația Parcul Natural Văcărești și Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

Pe 15 decembrie, tinerii au intrat în locul de joacă de pe Aleea Terasei și au început să simuleze o bătaie între ei. La un moment dat, unul dintre ei s-a urcat pe o masă de tenis și a sărit pe un colț al acesteia până l-a rupt. Următoarea țintă a fost un corp de iluminat, transformat în sac de box.

Distracția a fost întreruptă de sosirea polițiștilor, care, însă, nu au reușit să mai pună mâna pe vreunul dintre cei patru agresori. “De altfel, acești derbedei au fugit imediat ce un echipaj de poliție se apropia de parcul din Aleea Terasei. Nu putem tolera astfel de manifestări huliganice, iar cei vinovați trebuie să plătească pentru pagubele produse”, menționează și pagina Totul Verde.

“Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la distrugerea unor elemente din parc și desfășoară activități în vederea depistării persoanelor implicate și luării măsurilor legale”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției, Bogdan Ghebaur, pentru Buletin de București. Poliția Locală – sector 4, prin Totul Verde. SA, a pus la dispozitie organelor de anchetă imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la fața locului pentru a ușura identificarea făptașilor. De precizat că marea majoritate a locurile de joacă, a parcărilor și, în general, noile investiții realizate în sectorul 4 beneficiază de supraveghere video.