Produse confiscate de ANAF, vândute la prețuri extrem de mici, în cartierul Berceni

2693

Produsele confiscate de ANAF atrag cumpărătorii ca un magnet datorită prețurilor mici. Unul dintre magazinele ANAF este situat în cartierul Berceni. În aceste magazine pot fi găsite diverse produse confiscate, de la rochii, pantaloni, tacâmuri, tablete, ceasuri smart, flori artificiale, dar şi ornamente de Crăciun.

Preţurile sunt foarte mici, de exemplu, pantalonii pentru femei costă între 5 şi 7 lei, fustele sunt între 4 şi 10 lei. Tot atât costă şi rochiile de ocazie.

Citește și: VIDEO / Patru tineri au vandalizat un loc de joacă în Sectorul 4. Sunt căutați de Poliție

Cele mai scumpe piese vestimentare, ce au prețuri până la 200 de lei, sunt rochiile de mireasă. Toate aceste produse au fost confiscate de către lucrătorii vamali.

Dacă vorbim de bunuri mai valoroase, cum ar fi, autoturismele, ATV-urile, camioanele sau chiar locuințele, toate acestea trebuie scoase mai întâi la licitație. Anul acesta ANAF a obținut peste 43 de milioane de lei din produsele confiscare si vândute.

Astfel de magazine se găsesc în mai multe orașe din țară precum Oradea, București, Timișoara, Galați, Târgoviște, Brașov, Sibiu și Târgu Jiu. Între cele 8 magazine ANAF, cel din București este situat în sectorul 4: str. Măriuca, nr.14, sector 4, Bucureşti.                       e-mail: valorificarecivil.MB@anaf.ro