VIDEO / Pasajul „Europa Unită” a intrat în ultima etapă de execuţie

2098

Pasajul de la Metalurgiei, pe care îl construieşte Primăria Sectorului 4, a intrat în ultima etapă de execuţie, iar inaugurarea este estimată pentru luna viitoare, a transmis pentru RRA, constructorul podului.

Pe şantierul Pasajului de la Metalurgiei se montează sistemul de iluminat de tip vortex, iar lucrările durează până la sfârşitul lunii după care încep testele de rezistenţă şi procedurile pentru recepţia podului.

Citește și: Cele mai performante firme din sectorul 4, premiate de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Pasajul pe care Primăria Sectorului 4 îl construiește la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu Strada Turnu Măgurele este denumit “Europa Unită”. În continuarea pasajului, în curând încep lucrările pentru relocarea utilităţilor, prima etapă din proiectul pasajului suprateran Apărătorii Patriei.

La începutul anului, primarul Sectorului 4 Daniel Băluță anunța că a fost depășit pragul de 70% din totalul lucrărilor de executat pentru construcția pasajului rutier „Europa Unită”. Noul pasaj din sudul Capitalei are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2023.

Noul pasaj rutier suprateran va avea o lungime de peste 650 de metri și două benzi de circulație pe fiecare sens, pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureștiului.