VIDEO/ Haideți la plajă, la ”marea” din Orășelul Copiilor

1271

Cu prosopul și cu rogojina sub braț, sute de bucureșteni au mers la plaja ecologică. Încurajați de soare, s-au bronzat pe iarba verde, în spații amenajate în acest scop, în parcurile din sectorul 4, unde sunt așteptați și azi, 1 Mai!

Mulți au luat după aceea drumul teraselor, la un prânz lejer, alături de prieteni. Azi, 1Mai, îi așteaptă încă o relaxantă zi liberă.

Citește și: Nicușor Dan: ”Dacă mergeţi în parcuri, pe zona de curăţenie, întreţinere spaţii verzi, suntem bine”

Costumul de baie a fost cea mai întâlnită ținută pe plaja cu iarbă din Orășelul Copiilor. Întâi au fost bunicii, care-și cară fără probleme cu ei și nepoții, și anii, au remarcat cei de la Pro TV. Apoi, au apărut la plajă, în pas de defilare, oamenii muncii. „Mă relaxez un pic, că am obosit. Doar muncă, muncă și muncă… Lucrez la un magazin de haine în Dorobanți”, spune o doamnă. Un domn și-a făcut un videoproiector dintr-un crac de pantalon. Din celălalt, pernuță pentru cap.

Sportul în aer liber a avut un rol secundar. Lângă lac și într-un decor luxuriant au ajuns unii dintre cei care și-au petrecut prima parte a zilei în parc. Ca să nu se ascundă în restaurante închise, le-au ales pe acelea cu terasă ori cu deschidere spre soare. S-au ocupat imediat toate mesele, cu clienți relaxați sau cu familii întregi.

Așadar, dacă n-ați plecat din București, la munte sau la mare, parcurile din sectorul nostru vă așteaptă cu o mulțime de activități distractive pentru întreaga familie, pentru a petrece un 1 Mai memorabil.