”Vatra Satului” se mută în Sectorul 4, în zona parcului Tudor Arghezi – un nou târg tradițional se desfășoară în weekend

2918

Va avea loc un nou târg “Poftim, din România!”, în sectorul 4! Noua ediție poartă numele “Vatra Satului în Sectorul 4”. Datele de desfășurare vineri, sâmbătă și duminică, 15-17 martie 2024! Locația: zona Parcului Tudor Arghezi, sectorul 4.

Vatra satului reprezintă inima comunității, un loc în care tradițiile se împletesc cu viața de zi cu zi, creând o atmosferă autentică și plină de identitate locală. Este locul unde oamenii se adună, împărtășind povești, obiceiuri și bucurii comune, consolidând legăturile dintre locuitori.

Citește și: Au început tratamentele pentru combaterea șobolanilor din București

Produsele românești se remarcă prin diversitatea și calitatea lor, reflectând tradițiile bogate și resursele naturale ale țării. Producătorii români aduc o contribuție semnificativă la economie și își pun amprenta în industrie, oferind o gamă variată de bunuri, de la alimente locale delicioase până la produse artizanale. Apetitul pentru produsele autohtone reprezintă, în același timp, un sprijin pentru economia locală și o modalitate de a promova identitatea culturală.

Bucureștenii sunt invitați să guste și să savureze cele mai delicioase produse tradiționale românești, de la brânzeturi autentice, la produse din carne, legume și fructe proaspete, până la produse de patiserie, pregătite cu dragoste și pricepere.

În plus, pentru cei pasionați de artă și meșteșuguri, sunt asteptati sa ia parte la atelierele de pictură, sculptură și panificație pentru copii, organizate în cadrul evenimentului, unde vor putea învăța secretele meșteșugurilor tradiționale!

Evenimentul este organizat de către Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), în colaborare cu Primăria Sectorului 4 și Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia.

Târgul „Poftim din România! Vatra Satului în sectorul 4”, va fi deschis în 15 şi 16 martie 2024, între orele 9:00 – 19:00, iar în ultima zi, duminică 17 martie 2024, programul va fi de la ora 9:00 până la ora 16:00.