Un tramvai a luat foc în zona Orășelului Copiilor

761

În așteptarea tramvaielor noi, de la Astra Arad, care zac nerecepționate prin depouri, cele vechi încep să ia foc pe traseu! S-a întâmplat miercuri după amiază, pe traseul liniei 1, pe șoseaua Olteniței, în stația Opriș Ilie!

Tramvaiul, care se afla, în mers, pe ruta din apropiere de Orășelul Copiilor, din sectorul 4 al Capitalei, a luat foc, în urma unei defecțiuni. Anunțul a fost făcut de STB, pe pagina oficială de Twitter. Concret, a fost vorba despre linia tramvaiului 1, care a fost blocată pe Șos. Olteniței, în stația Opriș Ilie, pe sensul spre Piața Sudului.

Citește și: Parcul Tudor Arghezi se mărește cu 10.000 de metri pătrați

La fața locului au acționat trei autospeciale de stingere, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare. Au existat degajări mari de fum, deși nu se mai observa flacăra. N-au fost victime, iar traficul rutier a fost oprit, a anunțat ISU București. În interiorul tramvaiului se aflau cinci călători. După observarea incendiului, vatmanul a acționat cu stingatoarele din dotarea tramvaiului.

În urma evenimentului, linia 1 a blocat Șoeaua Olteniței. Totodată, au fost afectate și liniile 10, 116, 141, 232 și 610, pe ambele sensuri, a anunțat STB. Pentru stingerea incendiului, ISU București a acționat cu autospecialele de stingere cu apă și cu spumă. După ce incendiul a fost stins, tramvaiul a fost tractat de un vehicul al STB.

În cadrul Societății de Transport București STB SA, se va constitui o comisie care va analiza evenimetul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun pentru evitarea altor evenimente de acest gen, spun reprezentanții STB.