Ultimul tur ornitologic din anul 2023, în Parcul Natural Văcărești – duminică 17 decembrie

1380

Ne pregătim să încheiem un an plin de experiențe frumoase, un an în care lumea s-a putut bucura de sunetele și de culorile păsărilor din Parcul Natural Văcărești.

Parcul Natural Văcărești a găzduit, de-a lungul acestui an, copii pasionați de natură și adulți care ajută în tentativa de a educa tânăra generație!

Citește și: Percheziţii DNA la două spitale din Bucureşti, unul fiind în sectorul 4, într-un dosar de corupţie

Administrația Parcului s-a gândit să mulțumească aceste eforturi cu un ultim tur ornitologic în anul 2023, o plimbare în care să fie căutate speciile de păsări ce au ales să vină în Parcul Natural Văcărești pentru a-și petrece iarna. Sau speciile de păsări pentru care Parcul Văcărești este casă tot timpul anului.

Așadar, vă așteptăm duminică, 17 decembrie 2023, de la ora 9:45 la intrarea dinspre Complexul Asmita Gardens. Suntem încrezători că vom zări specii de rațe nordice, mugurari, cinteze de iarnă sau sturzi de iarnă. Probabil ne vom reîntâlni și cu lebedele de vară, lișițele sau porumbeii gulerați”, sună apelul lansat de cei care administrează Delta Văcărești.

Turul durează aproximativ 2 ore, iar participarea este gratuită. Vizitatorilor li se recomandă să se îmbrace mai gros și să vă aibă la ei un termos cu ceai.

Pentru participare trebuie să vă înscrieți accesând următorul link:

https://www.apnv.ro/events/tur-ornitologic-ghidat-2/