Totul Verde. participă la o amplă acțiune de curățare în Parcul Văcărești. Peste 105 tone de deșeuri au fost adunate

2498

În Parcul Natural Văcărești se desfășoară o acțiune de amploare de curățare. Aceasta a fost demarată de către Administrația Parcului Natural Văcărești, în colaborare cu echipele societății Totul Verde. SA.

După cum a informat edilul Capitalei, Nicușor Dan, este curățată zona de pe taluzul digului, deoarece acesta a fost afectat de depunerile masive de deșeuri. În trecut, coronamentul digului din Parcul Natural Văcărești a fost ecologizat în totalitate. “Această oază verde unică în țară are nevoie continuă de atenție și de îngrijire pentru ca bucureștenii și turiștii să se poată bucura de ea. Apreciez eforturile echipei de a menține curat Parcul și îi invit pe toți iubitorii de natură să-l viziteze, a declarat Nicușor Dan.  La această acțiune participă și echipele societății Totul Verde. SA.

Citește și: Nicuşor Dan anunţă că au fost atribuite contractele pentru reabilitarea a 210 kilometri de reţea de termoficare / Lucrările încep în primăvară

Cantitatea totală de gunoaie și de deșeuri care au fost colectate în urma acțiunilor de curățare este de mai mare de 105 tone! Deșeurile adunate au fost ridicate deja din interiorul parcului. “Este foarte important ca cetățenii, vizitatori ai parcului, să respecte natura și munca celor care, prin eforturi mari, încearcă să țină parcul foarte curat. Este nevoie de noi toți pentru asta, doar împreună vom reuși”, a transmis Administrația Parcului Natural Văcărești.