Tinerii din Sectorul 4 se pot căsători și în natură. Trebuie doar să achite o taxă

3084

Primarul Daniel Băluță a anunțat că locuitorii Sectorului 4 pot să se căsătorească și în aer liber, în afara sediului Stării Civile de pe Str. Gramont nr. 26. Doar trebuie să depună o cerere și să achite o taxă de 1.500 de lei.

Programarea unei căsătorii în aer liber se face cu cel puțin 20 de zile înainte de data oficierii.

Citește și: Târgul de Mucenici din Parcul Tineretului a fost închis temporar de către ANPC

“Haideți să vă dau o veste bună! V-ați hotărât să faceți pasul cel mare și să vă uniți destinul cu cel al persoanei iubite? Începând din această lună vă puteți oficia cununia civilă chiar în locul în care v-ați cunoscut jumătatea sau acolo unde aveți cea mai frumoasă amintire împreună, atâta timp cât este în aer liber și se află în sectorul nostru. Le urez tuturor celor care vor face acest pas să aibă un viitor frumos împreună”, a fost anunțul făcut de primar, pe pagina lui de facebook!
Cei interesați pot solicita mai multe detalii la numărul 0771.725.964 sau accesând link-ul: https://programari.deps4.ro/casatorie

“Rezoluția cererii va fi comunicată solicitanților, urmând ca viitorii soți să se prezinte împreună în vederea depunerii dosarului de căsătorie conform prevederilor legale. Taxa de 1.500 lei se achită după aprobarea cererii și se va prezenta dovada achitării acesteia în momentul depunerii dosarului de căsătorie”, se arată pe site-ul Primăriei Sectorului 4.