Sunt disponibile noi blocatoare automate de parcare în Sectorul 4!

3821

Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 pune la dispoziție, în această perioadă, blocatoare automate de parcare pentru deținătorii locurilor de reședință, interesați.

Important de știut este procedura prin care acestea pot fi achiziționate. Cei care își doresc un blocator trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online de pe website-ul www.mobilitateurbana4.ro sau din aplicația mobilă Primăria Sector 4.

Citește și: Camioanele Sectorului 4, încărcate cu ajutoare pentru sinistrați, pleacă vineri, 17 februarie, către Turcia

Aceasta va fi validată, urmând ca cel care solicită să achite contravaloarea dispozitivului.
Costul modelului de blocator aflat în acest moment în stoc este de 1.239,98 lei (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus). Prețul va fi plătibil o singură dată, iar blocatorul va fi montat în cel mai scurt timp, după achitarea întregii sume. Din momentul în care a fost achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanție din partea furnizorului.
Acest tip de dispozitive este unul dintre cele mai performante, dintre cele aflate în acest moment pe piața de profil: prevăzute cu carcasă confecționată din material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și la lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil.
Blocatoarele vor fi distribuite în limita stocului disponibil.