Start la început de an în cursa electorală pentru Alegerile Locale din 2020 – Care sunt posibilii candidați la SECTORUL 4?

2794

Care sunt numele vehiculate ale posibililor candidați dar și a celor anunțați oficial de către partide la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 4, unii dintre ei anunțându-și candidatura chiar de anul trecut. Singurul partid nehotărât încă în desemnarea unui candidat se pare că este PNL.

 

Ștefănel Dan Marin – PMP

Candidatura lui Ștefănel Dan Marin (consilier PMP în sectorul 4 și fost candidat la funcția de primar al sectorului 4 la alegerile locale din 2016) a fost anunțată oficial de către Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni televizate, zilele trecute.

Citește și: Vinieta Oxigen a intrat deja în vigoare, dar de când pot fi sancționați șoferii. Amenzi usturătoare

Daniel Băluță – PSD

Teoretic, în ceea ce privește candidatul PSD la alegerile locale pentru Sectorul 4, lucrurile sunt destul de simple. Actualul primar, Daniel Băluță, va candida, cu siguranta, pentru un al doilea mandat. Am spus teoretic, pentru că surse politice susțin că Daniel Băluță poarta negocieri pentru a trece de la PSD la PNL sau, ceva mai logic, vrea să candideze ca independent, dar susținut de liberali. Rămâne de văzut care dintre variante va fi cea care se va confirma, însă un lucru este cert. Actualul primar va intra în lupta pentru cel de-al doilea mandat.

Antonio Andrusceac – USR-Plus

Antonio Andrusceac, actualmente consilier în Consiliul Local al Sectorului 4 din partea USR, este numele vehiculat încă de acum cateva luni bune pentru candidatura la Sectorul 4. Mai exact, candidatura lui Antonio Andrusceac a fost anunțată încă din 1 august 2019, pe contul de Facebook al organizației de sector. În contextul în care USR și PLUS au anuntat că susțin un candidat comun la aceste alegeri locale din 2020, rămâne de văzut dacă numele consilierului de la sectorul 4 va fi reconfirmat pentru cursa electorală.

Citește și: Scandal în PMP între Robert Turcescu și Ștefănel Dan Marin. “Nu candidezi la primăria sectorului 4 ca să nu îl superi pe Băluță? ”

Vasile Negrilă – PPU

Vasile Negrilă, în prezent consilier local, a fost desemnat candidat al Partidului Umanist la alegerile din 2020 pentru primarul Sectorului 4 încă din februarie anul trecut. Ba chiar anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment dedicat. Candidatura sa la alegerile locale din 2020 pentru șefia primăriei sectorului 4 este susținută și de fostul edil, Cristian Popescu Piedone, dar și de europarlamentarul Maria Grapini (membru PPU).

PNL

Candidatul PNL la Sectorul 4 nu a fost încă anunțat oficial, liberalii urmând să facă desemnările după realizara unor “cercetări sociologice”. Astfel, numele candidatului PNL la Sectorul 4 va fi aflat odată cu al tuturor celorlalți candidați liberali, iar asta se va întampla abia dupa data de 25 februarie, potrivit declarațiilor președintelui PNL, Victor Orban. Totuși, putem anticipa ca liberalii îl vor desemna drept candidat pe Razvan Ioan Sava, actualmente consilier local al Sectorului 4 și fost candidat la alegerile din 2016.