Sondaj: Pe cine preferați să fie noul primar al Bucureștiului?

1601

Sondaj Alegeri București 2024

Antena 3 CNN a prezentat lista de candidați testați de PSD și PNL pentru a-l învinge pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei.

Citește și: Alegeri București 2024

Sunt șase potențiali candidați, trei de la Partidul Social Democrat și trei de la Partidul Național Liberal.

Puteți vota aici: https://sectorul4news.ro/sondaj-alegeri-bucuresti-2024/

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte și președintele organizației PSD București, este prima dintre cele trei variante PSD supuse sondajului.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, este, de asemenea, testat, fiind un primar care a performat și care are toate șansele să recâștige Sectorul 4 pentru încă un mandat.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, este, și el, măsurat din punct de vedere al popularității. Popescu Piedone nu este membru PSD, iar cei din PNL spun că sub nicio formă n-ar putea să îl susțină drept variantă de candidat comun PSD-PNL la Primăria Generală.

Puteți vota aici: https://sectorul4news.ro/sondaj-alegeri-bucuresti-2024/

În tabăra PNL, pe lista de candidați potențiali măsurați sociologic în următoarele zile se află Sebastian Burduja, președinte PNL București și ministrul Energiei, dar și Ionuț Lupescu, fost fotbalist, jucător pentru la Națională în Campionatele Mondiale din 90 și 94.

Ionuț Lupescu a fost vehiculat și drept deschizător de listă a Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare.

Ultimul pe lista PNL este Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei din partea Partidului Național Liberal.

Puteți vota aici: https://sectorul4news.ro/sondaj-alegeri-bucuresti-2024/