Scandal și injurii la Primăria Sectorului 4

3323

Consilierii USR se opun realizării unor pasaje rutiere în două zone extrem de aglomerate din București.

Propunerea primarului sectorului 4, Daniel Băluță de a construi două pasaje rutiere în zona de sud a Capitalei a fost primită cu ostilitate de către grupul consilierilor USR.

Deși vorbim de intersecții aglomerate în care șoferii petrec zeci de minute în șir în trafic, consilierii USR și-au justificat atitudinea prin faptul că bucureștenii nu au nevoie de mașini pentru a se deplasa, iar în aceste condiții, pasajele nu sunt necesare.

Liderul USR sector 4 consideră inutile aceste proiecte de infrastructură și le sugerează oamenilor să își mai lase mașinile acasă.

Citește și: Scandal în PMP între Robert Turcescu și Ștefănel Dan Marin. “Nu candidezi la primăria sectorului 4 ca să nu îl superi pe Băluță? ”

Întrebat însă de primarul Daniel Băluță cu ce a ajuns la primărie la această ședință de consiliu, acesta a rămas fără replică lăsând de înțeles că a folosit mașina personală.

Cele două proiecte propuse de primarul sectorului 4 se află la două dintre cele mai aglomerate intersecții din București: bulevardele Alexandru Obregia cu Turnu Măgurele și Șoseaua Berceni cu Ion Iriceanu.

Nu este pentru prima oară când consilierii USR se opun unor astfel de proiecte mari de infrastructură, cum ar fi construcția celei mai mari parcări din România, cea de lângă Palatul Național al Copiilor.

Această parcare a fost inaugurată în urmă cu un an de Daniel Băluță, ea are aproximativ 800 de locuri și este în fiecare zi ocupată în proporție de 90%.