S-a dat în folosință o nouă șosea, din sectorul 4 către Jilava

9014

S-au încheiat lucrările de infrastructură rutieră la una dintre cele mai importante artere din Sectorul 4, cea care face legătura dintre cartierul Berceni și ieșirea către Jilava.

Strada Pogoanele, o străduță neînsemnată până nu demult, care se termina în lanul de porumb, a fost prelungită până în strada Drumul Dealul Frumos, care a fost recent amenajată de la zero, devenind astfel una dintre principalele căi de acces spre județul Ilfov.

Citește și: https://sectorul4news.ro/sunt-disponibile-noi-locuri-de-parcare-in-zona-resita-din-sectorul-4/

În plus, noua stradă asigură fluidizarea traficului în zona de sud-vest a sectorului 4, preluând un număr mare de mașini care tranzitează acum artere precum Șoseaua Giurgiului sau strada Luică.

Constructorii au finalizat ieri marcajele rutiere, au montat semnele de circulație, au delimitat sensurile de circulație, au pus la punct iluminatul public de tip LED, iar în zilele ce urmează, strada Drumul Dealul Frumos va fi configurată pe hărțiile google și va apărea în toate aplicațiile de navigație, inclusiv în WAZE. Mai mult decât atât, a fost refăcută și extinsă rețeaua de transport a energiei electrice. Echipele de la Totul Verde. SA și ROSAL au îndepărtat ultimele urme lăsate de constructori și vor asigura periodic igienizarea și curățarea șoselei care se întinde până în județul Ilfov (vezi video).

Totodată, această rută poate fi folosită ca alternativă în perioada finalizării pasajului rutier suprateran “Europa Unită” de la intersecția străzii Alexandru Obregia cu bulevardul Metalurgiei.