Retroparada Primăverii se desfășoară sâmbătă, 29 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor

1240

Pasionații de vehicule istorice sunt așteptați pe 29 aprilie 2023  la Retroparada Primăverii București în Parcul Lumea Copiilor, între orele 10:00-13:00.

Un eveniment pentru toți bucureștenii! Acesta reprezintă nu doar startul sezonului eveninentelor organizate de către Filiala București în acest an, dar și o bornă importantă în istoria Retromobil Club România care aniversează cu această ocazie 25 de ani de activitate.

Citește și: Cică facturile bucureștenilor se vor micșora cu până la 90%, începând de luna viitoare!

Publicul pasionat, prezent la Retroparada Primăverii va putea, ca de obicei să admire vehiculele expuse în tradiționala locație din Parcul Lumea Copiiilor, Rotonda Centrală, unde membrii Retromobil se vor aduna pentru o expozitie amplă, cu sprijinul Primariei Sectorului 4.

Punctul de control unde se vor distribui și stickere doar pentru cei înscriși în prealabil este localizat la intrarea în parcul din Strada Pridvorului, accesul participanților făcându-se numai în intervalul 09:00-10:00, exclusiv în baza înscrierii online pe site-ul clubului – retromobil.ro.

În incinta expozitiei particpanții sunt rugați să urmeze cu strictețe instrucțiunile organizatorilor și să poziționeze vehiculul în locația și pe poziția indicată de aceștia.

Anul trecut, la acest eveniment, desfășurat tot în Lumea Copiilor, au participat, printre alții Călin Popescu Tăriceanu și Ion Țiriac!