Reacția cântăreței Cristina Bălan la adresa Primarului Sectorului 4 după scandalul de ieri din Parcul Lumea Copiilor

4472

Cristina Bălan, câștigătoarea emisiunii Vocea României, a primit pe telefonul personal un mesaj de la o persoană de la care nici nu se aștepta.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță și-a exprimat scuzele, după ce cântăreața a fost implicată într-o altercație cu câțiva polițiști locali în Parcul Lumea Copiilor.

Buna dimineata, într-adevar! Am adormit în România și m-am trezit prin Germania. Vă las aici un gest omenesc pe care l-a facut un om politic, care e în măsură să schimbe lucruri.
N-am intenția de a ridica în slăvi un gest care ar trebui să fie normalitate oriunde și nici nu vreau capul lui Moțoc, dar doresc să schimbăm puțin interacțiunea dintre reprezentanții legii și cetățenii onești.
Avem nevoie de ajutor, când intrăm în situații dificile, nu de harțuire. Când omul nu face cu rea voință un lucru, cred că trebuie ajutat, nu pedepsit. Când sunt copii la mijloc, trebuie respectați.
Felicitari, domnule Daniel Băluță, pentru luarea de poziție și pentru discuția constructivă pe care am avut-o!”, a scris Cristina Bălan pe pagina ei de Facebook.

Iată mesajul pe care primarul Băluță i l-a trimis mămicii

Bună dimineata, sunt Daniel Băluță, primarul sectorului 4 și doresc să vă exprim personal scuzele mele în legătură cu situația total nefericită în care copiii și dumneavoastră ați fost pusi ieri! Sunt și eu tată și cu atât mai mult vă înțeleg revolta, nu este normal ceea ce s-a întamplat! Vă asigur că voi lua măsuri ferme împotriva celor care au manifestat o lipsă totală de respect și empatie față de familia dumneavoastră. Voi reveni.