RADET oprește apa caldă la peste 380 de blocuri în Sectorul 4

1796

Nu mai puțin de 387 de blocuri în zona străzii Turnu Magurele din Sectorul 4 nu au apă caldă până în data de 7 septembrie. Sistarea serviciului este cauzată de o serie de lucrări la mai multe puncte termice.

RADET execută lucrări la rețeaua de termoficare în zona strazii Turnu Măgurele din sectorul 4, ce aparține magistralei Berceni – CTE Progresu. Pentru efectuarea acestora, începand cu data de 2 septembrie 2019, este oprită furnizarea apei calde către clienții racordati la 29 puncte termice, respectiv 387 blocuri, din perimetrul străzilor:

Șos.Olteniței – Str. Oțelarilor – Șos. Berceni – Str. Emil Racoviță – Str. Turnu Magurele – Bdul Alexandru Obregia – Bdul Constantin Brâncoveanu.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, RADET a mobilizat un numar de trei echipe, care lucrează cu program prelungit de 10 – 12 ore/zi, pentru finalizarea acestei intervenții în cel mai scurt timp.

Citește și: Primăria Sectorului 4 vrea să dea un contract de 136 milioane de euro, pe patru ani, pentru amenajarea domeniului public

Termenul estimat pentru finalizare este 7 septembrie 2019.

Aceste lucrări fac parte din planul anual de reparații a rețelelor de termoficare din zonele în care cetățenii au resimtit disconfort în sezonul anterior de încălzire. Ne dorim să creștem calitatea serviciului de termoficare și confortul în casele dumneavoastră. Pentru reclamații, sesizări, sau detalii puteți apela la tel. 0319442 sau 0800820002, www.radet.ro; relații@radet.ro. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de această oprire și vă multumim pentru înțelegere!”, se arată în anunțul RADET.