Primăria Sectorului 4 vrea să dea un contract de 136 milioane de euro, pe patru ani, pentru amenajarea domeniului public

1415

Primăria Sectorului 4 a lansat o licitație de 643,7 milioane lei (136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP.

Contractul vizează “amenajarea, întreținerea, extinderea și modernizarea domeniului public de pe raza administrativ teritorială a Sectorului 4 al Municipiului București”.

Acordul-cadru are o durată de 48 de luni și are ca principal obiect amenajarea și intreținerea domeniului public în vederea “creșterea calității vieții pentru locuitorii sectorului”.

“Sectorul 4 se află într-un proces accelerat de dezvoltare urbanistică, economică și socială, proces ce modifică echilibrul actual dintre mediul natural și nevoia umană. În același timp, creșterea populației și limitarea teritorială, necesită măsuri de protecție, în vederea menținerii unui standard ridicat de viață”, se arată în anunț.

Citește și: VIDEO – Prima reacție a primarului pe tema referendumului din sectorul 4

Ofertantul trebuie să demonstreze că media cifrei de afaceri generală aferentă anilor 2016, 2017 si 2018 a fost de minimum 90 milioane lei. Dacă un grup de firme depune o ofertă comună, cerința se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului.

“Ofertanții trebuie să facă dovada că, în ultimii 5 ani calculați până la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, au fost prestate și duse la bun sfârsit, în conformitate cu normele profesionale în domeniu, servicii similare celor ce formează obiectul acordului cadru în valoare totală de 30 milioane lei”, se arată in anunț.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 octombrie.