11 puncte fixe de recenzare, deschise pentru bucureșteni în Centrul Comercial Grand Arena din Sectorul 4

918

UPDATE: Se prelungește data până pe 31 iulie, inclusiv,dată până la care vă puteți recenza în Sectorul 4, în Grand Arena Mall!

Primăria Sectorului 4 deschide 11 puncte de recenzare în Centrul Comercial Grand Arena, situat pe Bd. Metalurgiei, Nr 12-18.

Astfel, persoanele care locuiesc în Capitală și nu au reușit până acum să se recenzeze, sunt așteptate până pe 24 iulie a.c., la cele 11 birouri de recenzare, amenajate la parterul si etajul centrului comercial. Punctele fixe sunt deschise zilnic, între orele 09:00 – 19:00, interval în care un recenzor va colecta datele celor care doresc să răspundă la chestionarul aferent recensământului național.

Citeste si: Proiectul Smart City: Sectorul patru al Capitalei, se bate cu Orașul Sibiul

Totodată, persoanele nedeplasabile și care vor să fie recenzate, pot solicita acasă prezența unui recenzor, la numarul de Call Center: 021.9441. Trei recenzori ai Institutului Național de Statistică au fost repartizați în Sectorul 4 al Capitalei pentru a veni în sprijinul persoanelor nedeplasabile.

De asemenea, în intervalul 19 – 24 iulie a.c., locuitorii Sectorului 4 se mai pot recenza la biroul deschis la sediul Institutului Național de Statistică, din Bd. Libertății, Nr. 16.