Proprietarul unui post de radio pirat, dus la audieri, la Parchetul Sectorului 4

3125

Polițiștii din Sectorul 4 au efectuat percheziții, marți, 14 martie, în două locații, într-un dosar penal față de o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de transmisie a serviciilor de radiodifuziune fără licență de emisie sau licență de utilizare a frecvențelor radio în sistem digital terestru, în formă continuată.

Suspectul a fost dus la audieri. Potrivit informațiilor G4Media, bărbatul a emis în mod neautorizat, piratând programe de radiodifuziune pe frecvența 107,8 MHz denumită în mod generic Radio Fun, Radio Hit Fm și Radio Power.

Citește și: O mașină FAN COURIER, parcată neregulamentar, a fost ridicată de Poliția Locală Sector 4

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 4, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au efectuat percheziții domiciliare.

„În urma probatoriului administrat, a reieșit faptul că, în perioada iulie 2021 – ianuarie 2023, persoana bănuită, utilizând o antenă de emisie montată pe terasa blocului unde locuiește, ar fi emis de mai multe ori radio neautorizat ce conținea programe de muzică, activitate ce presupunea și intrarea în legătură directă cu ascultătorii. În urma perchezițiilor, au fost identificate dispozitive pe care bărbatul le-ar fi utilizat în activitatea infracțională și au fost identificate și ridicate probe și mijloace materiale de probe”, se arată în comunicatul Poliției.

În urma perchezițiilor, au fost identificate dispozitivele pe care bărbatul le-ar fi utilizat în activitatea infracțională și au fost identificate și ridicate probe și mijloace materiale de probe. Cel în cauză a fost depistat, și a fost condus la audieri, pentru continuarea verificărilor.