Proiectul de buget al Sectorului 4, pus în dezbatere publică!

3426

Primarul Daniel Băluță, a anunțat punerea în dezbatere publică a proiectului de buget al sectorului 4 pentru anul 2023. Edilul anunță, pentru anul acesta, printre altele, finalizarea Spitalului de Stomatologie, a Patinoarului Berceni Arena și a pasajului Metalurgiei.

Acesta precizează că proiectul de buget va fi în dezbatere publică până în data de 20 ianuarie, iar până atunci așteaptă sugestii de la cetățeni.

Citește și: Locuitorii din Sectorul 4 își pot închiria mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă

„Odată cu aprobarea bugetului pe anul viitor pot spune răspicat că vom putea duce mai departe proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 4 și anume, finalizarea lucrărilor la Spitalul de stomatologie, la Patinoarul Berceni Arena, la Pasajul Europa Unită din zona Metalurgiei (care va arăta ca în imaginile prezentate), vom putea continua lucrările de infrastructură la unitățile de învățământ și, nu în ultimul rând, vom putea avansa lucrările de reabilitare termică la blocurile din sectorul nostru, unul dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea noastră”, a scris Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Proiectul de buget al Sectoului 4 pe anul 2023 poate fi consultat aici.