Video: Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță: E un lucru bun că PSD este în opoziție

992

Daniel Băluță a precizat că „este un lucru bun” faptul că PSD este astăzi în opoziție și că această perioadă este benefică pentru social-democrați pentru a corecta lucrurile. „PSD are acest potențial de regenerare și are nevoie de această perioadă de opoziție”.

„Este destul de dificil de lucrat cu instituțiile statului atâta timp cât nu există stabilitate”

„Este un lucru foarte bun faptul că avem Guvern, pentru că România are nevoie de stabilitate, și asta v-o spun inclusiv în calitate de primar. Este destul de dificil de lucrat cu instituțiile statului atâta timp cât nu există stabilitate. Faptul că astăzi avem un Guvern este un lucru bun. Așteptările pe care le am din partea acestui Guvern, în calitate de primar, sunt unele extrem de oneste. Îmi doresc din tot sufletul să avem parte de susținerea investițiilor în sectorul 4 de către Guvernul României, să închidem cu bine bugetul pe anul 2019 și, în același timp, îmi doresc să aducă extrem de multă liniște și extrem de multă siguranță în societate.

Citește și: VIDEO- În Piața Progresul pavajul e pus, scos și montat din nou. Explicații din partea primăriei

Punctele pe care colegii liberali le au în programul de guvernare sunt niște puncte pertinente. Ceea ce îmi doresc din tot sufletul este să și reușească să implementeze ceea ce și-au propus. Nu sunt, sub nicio formă, lucruri ușoare.

PSD astăzi este în Opoziție. Mi se pare un lucru bun că suntem astăzi în opoziție. Este o perioadă în care anumite circuite, sisteme de funcționare existente în PSD trebuiesc corectate, astfel încât această perioadă să fie folosită pentru a upgrada partidul la solicitările pe care oamenii le au. S-a văzut lucrul acesta și la alegerile europarlamentare, din nefericire, ceea așteaptă oamenii din partea unei guvernări reprezintă mult mai mult. Eu cred că PSD are acest potențial de regenerare și are nevoie de această perioadă de opoziție”, a declarat edilul sectorului 4, la Puterea Știrilor.