VIDEO- În Piața Progresul pavajul e pus, scos și montat din nou. Explicații din partea primăriei

1769

Plăcile de granit au fost montate, demontate și puse din nou la etajul Pieței Progresul din Sectorul 4, la care se fac lucrări de modernizare și pentru obținerea autorizației ISU, după cum arată imaginile .

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 4, Cristian Zărescu, a confirmat informația și a precizat că acest lucru s-a întâmplat deoarece plăcile nu au fost montate corect, iar refacerea lucrării se face pe cheltuiala constructorului.

Imagini după ce au fost montate inițial plăcile de granit.

Ulterior, acestea au fost demontate, iar lucrarea a fost refăcută.

Contactat de sectorul4news.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 4, Cristian Zărescu, a confirmat faptul că lucrarea a fost refăcută.

Plăcile nu au fost montate bine și sunt înlocuite pe cheltuiala constructorului. Refacem fiecare lucrare pe care o facem în Sectorul 4 și de zece ori, până se face cum trebuie”, a spus Zărescu.

El a precizat că lucrările la etajul Pieței Progresul au început în urmă cu aproximativ două luni, iar când se finalizează etajul se va trece la parter. Este vorba despre un proiect de un milion de euro, pentru modernizarea și pentru obținerea avizului de securitate la incendiu, iar lucrările vor dura până în martie, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sector 4.