Primăria Sector 4 avansează cu stația ”vieneză” de la Eroii Revoluției

1370

Primăria Sectorului 4 realizează la Eroii Revoluției o modernă stație de tramvai în zona centrală a intersecției, odată cu finalizarea lucrărilor la pasajul subteran pietonal ce asigură traversarea intersecției și legătura cu Magistrala M2 de metrou.

Designul stației este unul văzut pentru prima dată în România, construcții asemănătoare existând, cel mai aproape de România, în Austria, la Viena.

Citește și: VIDEO/ Incendiu puternic în Delta Văcărești

În timp ce compania Compania Municipală Energetica Servicii București, din subordinea Primăriei Capitalei, ar fi trebuit să înceapă lucrările la rețeaua de termoficare primară pe bulevardul Timișoara încă de acum 3 săptămâni când a fost suspendată circulația tramvaielor liniei 25 pe tronsonul Depoul Militari – AFI Cotroceni, lucrări fiind planificate pentru tronsonul Bulevardul Timișoara – AFI Cotroceni, Primăria Sectorului 4 lucrează încă din prima zi de circulație închisă concomitent cu Bulevardul Timișoara, în zona Eroii Revoluției. Circulația tramvaielor pentru cele două lucrări a fost modificată din 26 iulie.

Toata stația va fi acoperită de o structură metalică cu un design modern, care va schimba total fața zonei Eroii Revoluției.

În același timp, Primăria Capitalei încă nu a început instalarea noilor refugii în stațiile modernizate pe linia 41, călătorii fiind expuși la orice fenomen meteo fără posibilitatea de a sta feriți sub un refugiu.

Conform informațiilor transmise de primăria Sector 4, lucrările la Piața Eroii Revoluției vor fi încheiate până la începerea anului școlar, pentru a permite redeschiderea circulației tramvaielor în zonă, fiind afectate linii principale precum 1, 10 și 25.