Primăria Capitalei astupă gropile din București. Vezi care sunt arterele pe care se va interveni.

728
Foto: AGERPRES

Bucureștenii mai au un pic de așteptat până să scape de gropile care au umplut străzile după trecerea iernii

Primăria Municipiului București (PMB), prin Administrația Străzilor București, a demarat o amplă acțiune de inventariere a deficiențelor apărute pe arterele aflate în administrarea municipalității, ca urmare a fenomenelor îngheț/dezgheț și a operațiunilor de deszăpezire, anunță PMB într-un comunicat de presă. În acest moment, gropile vor fi asfaltate provizoriu până când condițiile meteo vor permite demararea lucrărilor de refacere a carosabilului.

Imediat ce condițiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carobabilului în zone intens circulate din Capitală: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Mărășești, Calea Griviței, Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Prelungirea Ghncea, Bulevardul Libertății, Splaiul Independenței, Strada Ziduri Moși.

Echipele Administraiei Străzilor actualizează zilnic situația deficiențelor din teren și monitorizează în permanență modul în care se execută remedierile de către firmele cu care are încheiate contracte de întreținere și reparații.

În ceea ce privește gropile apărute în jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de deținătorii de utilități publice, respectiv Enel, ApaNova, Distragaz.