PMB: Au fost ocupate toate locurile pentru tabăra în Grecia, nu mai primim înscrieri

1122

Primăria Capitalei anunță, luni seară, că au fost ocupate toate cele 1.000 de locuri disponibile pentru tabăra din Grecia, precizând că în prezent nu se mai fac înscrieri. Pentru această tabără s-au înscris 1.400 de seniori, mai mult decât limita prevăzută în program, scrie Mediafax.

„Au fost ocupate toate locurile în Tabara tematica “La pas prin taramul legendar al Greciei”. Lista este completă, nu se mai fac înscrieri in cadrul acestui proiect. Centrul pentru Seniori al Municipiului București informează că, în cadrul proiectului Taberei Tematice Cultural Educative “La pas prin tărâmul legendar al Greciei”, s-au înscris 1.400 de seniori, cu 400 peste limita de 1.000 de locuri disponibile, iar până în prezent au fost validate 750 de dosare. În cursul zilei de mâine, 07 august, începând cu ora 09.00, în ordinea înscrierilor, își vor depune dosarele persoanele înscrise de la numărul 751 până la completarea numărului de locuri disponibile, la Biroul provizoriu de Relații cu Publicul al Centrului pentru Seniori, din stradă Constantin Mille nr. 10 și la Biroul de Înscrieri, deschis în această dimineață, în foaierul Teatrului Mic din stradă Constantin Mille nr. 16”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Reprezentanții municipalității informează că că nu se mai fac înscrieri pentru acest proiect întrucât există deja un număr de 400 de persoane aflate pe lista de așteptare, iar acestea vor fi contactate telefonic doar în cazul retragerii sau nevalidarii vreunui dosar dintre cele 1.000 de persoane aflate pe lista de înscrieri, până la ocuparea locurilor.

Citește și: Pensionarii din București vor pleca în excursie în Grecia pe banii Primăriei

Facem precizarea că, pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au prezentat pentru înscrieri, au fost preluate și dosare cărora le- a lipsit adeverință medicală sau asigurarea de călătorie pentru perioada în care s-au înscris, acestea având obligația de a le depune ulterior, în termen de trei zile lucrătoare de la dată depunerii dosarului”, mai arată Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei a spus, tot luni, că suma totală a proiectului „La pas prin tărâmul legendar al Greciei” este de 1.560.000 lei și nu de 1.707.650 lei, așa cum a fost inițial prezentat în spațiul public, subliniind, totodată, și că pentru fiecare participant, costul este de 334 euro.

Facem precizarea că în prețul achitat de Municipalitate pentru taberele pentru seniori sunt incluse, în plus față de transportul dus-întors cu autocarul, cazare în camera cu 2 paturi, pentru 7 nopți; și masă (mic dejun-prânz-cină), all inclusive, și nu demi-pensiune, pentru 7 zile, și o excursie turistică pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic, o excursie turistică pentru vizitarea obiectivelor turistice din Meteora cu ghid turistic, o petrecere culturală tematică “Seară Grecească” și o petrecere culturală tematică “Seară Românească”, precum și medic permanent la locațiile de cazare”, arată municipalitatea, printr-un comunicat de presă.

Citește și: Gabriela Firea va depune plângere penală în cazul contului fals de Facebook care făcea referire la taberele de seniori