O fotografie cu Şcoala Gimnazială nr. 194 din Bucureşti a apărut la “Cele mai bune imagini ale săptămânii” în prestigiosul Washington Post

3552

Reputatul cotidian american Washington Post a publicat pe site, la rubrica “Cele mai bune imagini ale săptămânii”, o fotografie cu Şcoala Gimnazială numărul 194 din Bucureşti.

Imaginea selectată de Washington Post a fost realizată de fotoreporterul Andreea Alexandru pe 25 mai, a fost difuzată de Mediafax şi preluată apoi de Associated Press. Școala din sectorul 4 al Capitalei iese în evidență prin pictura uriașă de pe ziduri, care ilustrează un astronaut în spațiu, alături de mai multe planete, dar și două icoane. Desenele au fost realizate în vara a anului trecut.

Citește și: Video // Momentul în care două tramvaie s-au ciocnit pe Șos. Olteniței. Mai multe persoane au fost rănite

Fotografia selectată de Washington Post și alte imagini surprinse de la fața locului de alți fotoreporteri (inclusiv imaginile Agerpres inserate în acest articol) au fost realizate în ziua în care Primăria Sectorului 4 prezenta măsurile luate de autorităţi pentru protecţia elevilor și a cadrelor didactice, la Şcoala Gimnazială nr. 194, în vederea susţinerii examenelor naţionale din acest an, în contextul pandemiei de COVID-19.