Jurnalistul Cătălin Tolontan introduce, gratuit, un sportiv român în categoria interlopilor

3475

În goana după exclusivități, jurnalistul Cătălin Tolontan publică în ziarul pe care-l conduce, din postura de redactor-șef, materiale pe care nu le mai verifică, din trei surse, așa cum scrie la carte.

În ziarul Libertatea de ieri, 8 iunie, îl numește drept ”interlop din bandele din Berceni” pe Marius Tiță, unul dintre cei mai longevivi și respectați luptători români care are în spate o carieră competițională de peste 20 de ani. Puțină lume știe că fostul campion mondial la MMA este angajat al Poliției Locale Sector 4

Cotidianului Libertatea i-a cășunat pe un simplu angajat de la Poliția Locală sector 4! Motivul? Acela că respectivul este prieten cu fiul lui Marian Goleac, șeful ADP 4, apropiat al primarului PSD, Daniel Băluță!

Citește și: O fotografie cu Şcoala Gimnazială nr. 194 din Bucureşti a apărut la “Cele mai bune imagini ale săptămânii” în prestigiosul Washington Post

Marius Tița, component de bază al lotului național, nu are cazier!

Așadar sub semnătura lui Tolontan apare o gafă și mai mare, dacă e să ținem cont de faptul că principala lui calitate în materie de presă este aceea că este jurnalist sportiv.

El publică o fotografie în care Antonio Goleac apare lângă unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din Romînia, Marius Tiță, care, întâmplător, este și angajat al Poliției Locale Sector 4, cu următoarea explicație foto: „Antonio Goleac (centru) alături de un alt interlop (stânga) din bandele din Berceni”.

Cu alte cuvinte, Tolontan l-a catalogat drept un interlop din bandele din Berceni, pe unul dintre cunoscuții sportivi ai României. Marius Tița este campion mondial la Kempo, titlu obținut în 2017 în SUA, la Las Vegas. Este unul dintre cei mai longevivi și respectați luptători români, având în spate o carieră competițională impresionantă de peste 20 de ani, cu sute de meciuri la activ, fiind unul din componenții de bază ai lotului național de Kempo. În plus, nu are cazier judiciar.