NUsr Sector 4 – aduce cel mai dezvoltat sector din Capitală în era întunericului, a tristeții și austerității

3350

Ceea ce se întâmplă zilele acestea, în România, este un atentat grav și grosolan la democrație.

În sectorul 4 al Capitalei, de exemplu, un procent de 57,03% din electorat l-a ales pe Daniel Băluță, primar. Un procent de 29,88% a pus stampila pe contracandidata lui, susținută de USR PLUS. Lucrurile par clare și primarul de la 4 ar trebui să poată să își continue ușor programul de dezvoltare, care a confirmat că este unul viabil, cu rezultate remarcabile.

Realitatea arată, însă, că această victorie nu va fi suficientă și vor fi lupte grele, blocaje și întârzieri majore, dacă reprezentanților USR Sector 4 li se va permite să își bată joc de cetățeni, inclusiv de cei care i-au votat, și sunt lăsați să se opună și să refuze proiectele primăriei.

Incapabil să accepte înfrângerea înregistrată la obținerea fotoliului de primar și incapabil să conceapă colaborarea pentru construirea unei comunități moderne, cu facilități și beneficii pentru locuitori, USR Sector 4 confirmă dezinteresul și disprețul pentru cetățeni și sfidează cel puțin 57,03 % din populația de aici.

Vârful de lance al USR Sector 4 este reprezentantul său în Consiliul Local,  Guilhem Moulin, care fură dreptul cetățenilor la modernizare, dezvoltare și confort prin blocarea tuturor proiectelor pirmăriei.

Speranța lui Guilhem Moulin, consilier USR în Consiliul Local al Sectorului 4 din Capitală, este aceea ” ca noua majoritate din Consiliul general să vă retragă dreptul de administrare pe bulevardele respective, ca să nu aplicați aceste soluții.”

Soluții de fluidizare a traficului în sectorul 4, soluții de îmbunătățire a circulației vehiculelor, soluții care desființează cozile și ambuteiajele, mai ales în intersecții, care reduc timpii petrecuți în trafic, numărul accidentelor și poluarea aerului.

Însă, de ce traficul în sectorul 4 să se desfășoare civilizat și în condiții de siguranță? USR Sector 4 nu vrea asta. O spune foarte clar Guilhem Moulin:” Nu este o soluție la ora actuală.”

De la finalizarea alegerilor, singurele mesaje transmise de USR Sector 4 sunt lipsa de respect, de considerație, de conformitate la voința electoratului.

Guilhem Moulin, reprezentantul USR Sector 4 în Consiliul Local pare decis să aducă, într-o zonă care timp de 4 ani s-a bucurat de dezvoltare, austeritate, șomaj, încălcarea drepturilor cetățenilor, drepturilor angajaților, drepturilor oricui i se opune.

Dacă aceasta va fi maniera de gestionare a administrației locale din Sectorul 4, prin blocarea tuturor proiectelor menite să ducă la modernizare și dezvoltare, ne putem aștepta la 4 ani de regres economic, de suferință, așteptări înșelate.