Nicușor Dan zice, iar, că reabilitează podul din Parcul Tineretului. La fel a spus și în septembrie

1783

Primarul Capitalei Nicuşor Dan spune, iar, că vor începe lucrările de reparaţii la podul din parcul Tineretului, iar circulaţia pietonală va fi închisă temporar atât pe pod, cât şi pe aleile de sub acesta, pentru a permite desfăşurarea în siguranţă a lucrărilor. La fel zisese și în septembrie!

„Reabilităm podul principal din Parcul Tineretului care nu a fost niciodată reparat de când a fost construit. Mâine, 29 mai, Trustul de Cladiri Metropolitane Bucureşti (TCMB) începe lucrările de reparaţii capitale la podul din parcul Tineretului. Circulaţia pietonală va fi închisă temporar atât pe pod, cât şi pe aleile de sub acesta, pentru a permite desfăşurarea în siguranţă a lucrărilor”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
El a adăugat că vor fi refăcute grinzile de susţinere a parapetelor metalice pietonale, hidroizolaţiile, va fi realizat un sistem de scurgere a apelor colectate de pe suprafaţa carosabilă, vor fi făcute scările şi platforma de acces către Sala Polivalentă şi vor reorganiza stâlpii de iluminat în zonele pasarelelor.
„Podul este amplasat pe aleea principală din Parcul Tineretului, fiind format din două structuri identice paralele care traversează lacul situat în interiorul parcului şi este destinat traficului pietonal şi ocazional auto, în situaţii de urgenţă şi pentru lucrări de întreţinere. Apreciez implicarea viceprimarului Horia Tomescu în toate proiectele de investiţii din coordonarea ALPAB”, a completat Dan.
Practic, acest anunț este o reluare a celui făcut de primarul general, în 29 septembrie 2022: “Reabilităm podul din Parcul Tineretului: în şedinţa CGMB din 29 septembrie s-au aprobat indicatorii tehnico-economici actualizaţi, aferenţi documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru acest obiectiv de investiţii. Valoarea totală a lucrărilor este de 5,8 milioane lei, iar durata de realizare este de 12 luni”, scria Nicuşor Dan pe Facebook.  ”În cadrul lucrărilor de reparaţii capitale se vor reface grinzile de susţinere a parapetelor metalice pietonale, hidroizolaţiile, se va realiza un sistem de scurgere a apelor colectate de pe suprafaţa carosabilă, refacerea scărilor, a platformei de acces către Sala Polivalentă şi reorganizarea amplasării stâlpilor de iluminat în zonele pasarelelorȚ.
După cum se observă, discutăm de repetarea aceluiași mesaj făcut în urmă cu peste 8 luni, de către Nicușor Dan!