Mihai Morar, Radio Zu: ”Bă nene, nu știu cine este primar în sectorul 4, dar este cel mai aranjat sector. Eu care stau în sectorul 1 sunt invidios”!

2971

Dialog savuros între prezentatorii Daniel Buzdugan și Mihai Morar la emisiunea ”Morning Zu” pe care o prezintă în fiecare dimineață la Radio Zu. Cei doi au discutat despre lucrurile care se întâmplă prin București, despre ce mai fac primarii pentru sectoarele pe care le administrează, iar sectorul 4 a fost cel mai lăudat. Mihai Morar s-a declarat uimit cât de bine arată zona de sud a Capitalei.

Mihai Morar: În ce sector stai tu?

Daniel Buzdugan: Sectorul cel mai frumos, trei!

Mihai Morar: Ăăăă…îmi pare rău, patru. Bă nene, nu știu cine este primar în sectorul 4, habar nu am, nu mă interesează cine este, dar este în acest moment cel mai mai aranjat sector. Am văzut cum au făcut parcări, am văzut d-alea, prize de încărcat mașinile electrice, am văzut cum au rezolvat problemele locurilor de parcare, cum au făcut parcările alea în zig zag. Eu care stau in sectorul 1 sunt invidios”.

Citește și: Măsuri speciale de protecție împotriva caniculei. Mai multe puncte de prim ajutor vor fi deschise în cele mai aglomerate zone din Sectorul 4 pe perioada caniculei

Daniel Buzdugan: Hai, că și sectorul 1 e frumos!

Mihai Morar: Deci, Parcul Herăstrău are vreo șapte ani în care nimeni nu s-a mai ocupat absolut de loc de el. Nu bănci, nu locuri de joacă, nu nimic. Cu părere de rău o spun. Orășelul Copiilor e un parc frumos, și IOR-ul este…

Dialogul integral între cei doi îl găsiți în video.