Luni 02 decembrie ora 17.00, se aprind luminițele de sărbători în Sectorul 4

1642

Aprinderea luminițelor va avea loc luni, 02 decembrie a.c., la ora 17:00, la intersecția bulevardului Alexandru Obregia cu străzile Emil Racoviță și Nițu Vasile (intersecția Fântâna Florilor).

Luni 02 decembrie ora 17.00, se aprind luminițele de sărbători în Sectorul 4. Sectorul 4 “îmbracă” haine de sărbătoare. Milioane de beculețe colorate și aproape 4.000 de instalații și decorațiuni luminoase vor lumina bulevardele și intersecțiile din sector, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Citește și: Parcarea de tip „park&ride” de la Piața Sudului a fost inaugurată

Astfel, principalele artere de circulație, Șos. Olteniței, Șos. Berceni, Bulevardele Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai, Calea Văcărești, Metalurgiei, strada Turnu Măgurele au fost decorate din timp cu perdele și ghirlande luminoase precum și cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice sărbătorilor de iarnă.

Totodată, au fost montate decorațiuni speciale, de diferite forme, în cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești, Apărătorii Patriei.