Locurile de joacă vandalizate din Sectorul 4, închise temporar pentru reparaţii şi modernizare

1644

În urma unor controale amănunțite, derulate în ultima perioadă, în cazul tuturor locurilor de joacă aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București, șapte dintre cele 250 de astfel de spații vor fi închise, în perioada ce urmează, anunță Primăria Sectorului 4. 

Decizia a fost luată după ce, în urma verificărilor, a fost descoperit faptul că aparatele de joacă din respectivele spații destinate copiilor sunt deteriorate ca urmare a vandalizării acestora și nu mai puteau fi folosite în siguranță.

Citește și: Termoenergetica lasă peste jumătate de Capitală fără apă caldă până pe 11 august

Din acest motiv, Sectorul 4 al Municipiului București, prin S.C. Totul Verde. S.A., va repara și va moderniza toate cele șapte locuri de joacă, în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

Toate cele 7 spații vandalizate, ce urmează a fi reparate în zilele următoare, vor fi îngrădite și semnalizate corespunzător, iar aparatele deteriorate (tobogane, leagăne și balansoare etc) vor fi înlocuite cu unele noi.

Primăria Sectorului 4 face un apel și adresează părinților și copiilor rugămintea ca aceștia să nu pătrundă sub nicio formă în interiorul locurilor de joacă în care urmează să se  intervină.

Iată și lista locurilor de joacă unde se va interveni:

  1. Cricovul Dulce nr. 2-4
  2. Secuilor nr. 15 bl. 20
  3. Orășelul copiilor – la  Plajă
  4. Orășelul copiilor – la Roată
  5. Lumea copiilor – bila avion
  6. Lumea copiilor – Mega park
  7. Cercetătorilor nr. 10