La Maternitatea Bucur au venit pe lume primii copii ai Sectorului 4, din 2024, printre focuri de artificii

912

Noaptea dintre ani a fost aglomerată în multe maternități din România! Inclusiv la maternitatea Bucur, din sectorul 4, unde mai multe tinere au devenit mămici.

Pe lângă bucuria trecerii în noul an, mai multe familii au trăit emoții intense odată cu venirea pe lumea bebelușilor născuți în noaptea de Revelion.

Citește și: Cele mai importante proiecte finalizate în 2023, în sectorul 4

Primii bebeluși veniți pe lume în primele clipe din noul an s-au bucurat de atenția cadrelor medicale, dar și de emoțiile nemărginite ale mamelor.

Diana este tânăra care a dat startul nașterilor, chiar la cumpăna dintre ani. „Prima mămică a născut în foc de artificii. Afară erau artificii și mămica năștea. E o zi memorabilă, copilul va avea două sărbători, Anul Nou și ziua lui”, a povestit Marinela Băluță, medic obstetrică ginecologie.
A fost urmată, la scurt timp, de Elena, căreia parcă nu îi venea să creadă că a adus pe lume primul ei copil. „Cu artificii la geam, cu copilul în brațe. Am născut un băiețel sănătos. În emoțiile alea și în anestezie nu am apucat să stau prea mult de vorbă cu el”, a spus Elena.

La maternitatea Bucur s-au născut, în primele ore ale anului 2024, 6 copii: 3 băieți și 3 fetite, spre bucuria părinților, dar și a personalului medical. „Noi considerăm o noapte productivă și să sperăm că noul an va fi la fel pentru Maternitatea Bucur”, a mai declarat medicul Marinela Băluță.