La Apărătorii Patriei au început lucrările pregătitoare pentru execuția noului pasaj suprateran

1757

Intersecția de la Apărătorii Patriei va avea anul acesta o nouă înfățișare și, mai ales, va căpăta o însemnătate sporită pentru București, a anunțat Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Aici continuă lucrările de relocare a rețelelor de utilități pentru ca, în cel mai scurt timp, să  înceapă forajele pentru pilonii viitorului pasaj suprateran.

Citește și: Atelier dedicat vârstnicilor la cantina socială „Sfânta Filofteia” din București

”S-au început lucrările pregătitoare pentru execuția noului pasaj suprateran care traversează intersecția de la Apărătorii Patriei. S-a început și execuția de relocare a utilităților, internet, apă canal”, a precizat Ciprian Neacșu, șeful șantierului deja deschis.
”Lucrăm în așa fel încât traficul să nu fie afectat , pentru că lucrăm în exteriorul amplasamentului, exteriorul străzii. Ce executăm acum, bretelele noi, va reloca traficul existent pe noile bretele. Vom evita blocajele și restricțiile”, a completat acesta.
Toate aceste eforturi se depun pentru ca aglomerația să nu devină o problemă în această zonă.
De menționat că intersecția de la Apărătorii Patriei a fost prima zonă din Capitală de unde au fost eliminate cablurile atârnate pe stâlpi, iar, până în vară, aici se va finaliza și patinoarul Berceni Arena.