Încă o acțiune de igienizare în Parcul Natural Văcărești

935

”Primăvara ne aduce nu doar o explozie de viață în Parcul Natural Văcărești, ci și suflete minunate, unite de iubirea pentru natură și dedicație fără seamăn”, anunță, pe contul oficial de facebook, Administrația Parcul Natural Văcărești.

În weekendul ce tocmai a trecut, grație sprijinului a 30 de voluntari extraordinari, s-a dus la bun sfârșit o acțiune de igienizare a parcului.

Citește și: Cel mai mare spital, cu profil de medicină dentară, din România, construit în Sectorul 4 al Capitalei, va fi inaugurat în curând

Efortul și pasiunea fiecărui voluntar sunt vitale și confirmă că acest loc de poveste este cu adevărat prețuit și îmbrățișat de comunitatea noastră.
”Un uriaș mulțumesc se îndreaptă către toți cei care au participat, atât din partea noastră, a administrației Parcului Natural Văcărești, cât și din partea locuitorilor înaripați ai parcului. Împreună ne bucurăm de un cămin mai curat și mai sigur”, a fost urarea făcută de conducerea Administrației.
Această acțiune vine după ce în 9 martie, împreună cu o echipă de 60 de voluntari, s-a reușit colectarea și eliminarea a nu mai puțin de 4 tone de deșeuri din Parcul Natural Văcărești.
Datorită acestor eroi ai zilelor noastre, parcul respiră acum mai ușor, oferind un cămin mai curat și mai sănătos pentru toate speciile speciale care îl populează. Acest efort comun transformă Parcul Natural Văcărești într-un loc mai bun pentru noi toți și pentru generațiile viitoare.