Încă 255 de noi locuri de parcare de reședință, disponibile în Sectorul 4

1254

Începând de la 1 septembrie, în Sectorul 4 sunt disponibile noi locuri de parcare de reședință în urma reconfigurării și reabilitării mai multor zone, anunță Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 (DMU Sector 4).

Zonele unde sunt disponibile noile locuri de parcare sunt următoarele:

  • Strada Anton Bacalbașa – 89 locuri
  • Strada Stânjeneilor – 36 locuri
  • Strada Tulnici – 34 locuri
  • Strada Caporal Gheorghe Ion – 28 locuri
  • Strada Panselelor – 58 locuri
  • Strada Șoldanului – 10 locuri

Citește și: Primăria Capitalei va continua programul de sterilizare şi microcipare gratuită a câinilor

Potrivit DMU, toate aceste noi locuri sunt deja disponibile în platformă. ”Ca de fiecare dată, prioritate vor avea solicitările aflate în așteptare, sistemul informatic preluându-le în ordinea cronologică a depunerilor.”, se arată în anunțul DMNU Sector 4, de pe pagina oficială de facebook.

Alte 117 locuri de parcare publică –  pe Lânăriei și pe Frigului

De asemenea, de azi, 1 septembrie 2022, cele 59 de locuri de parcare amenajate pe Strada Lânăriei, tronson 2, intră în regim de parcare publică cu plată, tariful pentru ocuparea unui loc fiind de 1 leu/două ore, în intervalul orar 8.00-18.00 (Zona Verde). Totodată, ocuparea unui loc se poate face și pe bază de abonament, în valoare de 60 lei/lună (TVA inclus), nefracționabil. Pentru această zonă sunt disponibile 40 de abonamente. Acestea sunt valabile doar în cursul lunii în care au fost achiziționate.
Tot acum, intră în regim de tarifare orară și locurile amenajate pe Strada Frigului, în număr de 58, de asemenea Zonă Verde. Și aici se poate achiziționa un abonament, în zona menționată fiind prevăzute un număr de 40 de abonamente.