În Suedia, ar putea începe Campionatul European de Sex!

4971

Doar două zile ne-ar mai despărți până la startul primei ediții a Campionatului European de Sex, din Suedia!

Reprezentanți din 20 de țări vor participa la prima ediție a Campionatului European de Sex, care va debuta în data de 8 iunie, la Gotterborg.

Citește și: Tânără din sectorul 4 acuzată că a injectat buzele unor femei, fără a avea studii medicale

În țara scandinavă, sexul este considerat drept sport, fiind înființată, în acest sens, Federația Suedeză de Sex, care patronează cluburi ce au în componență sportivi, așa cum se întâmplă în toate ramurile.

Concurenții vor participa la 16 probe diferite, în urma cărora vor acumula un punctaj pe baza căruia se va stabili cuplul campion european la sex.

Cele 16 probe sunt cele de seducție, masaj al diferitelor părți ale corpului, masaj al zonelor erotice de pe corpul partenerului, preludiu – sex oral, penetrare, rezistență fizică, aspect, performanță, creativitate în schimbarea pozițiilor, rezistența și numărul de orgasme într-un anumit timp, performanța artistică și schimbul de poziții, creșterea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace în timpul competiției, cea mai frumoasă poză, comunicarea în opinia publicului și a juriului, cuplul care a fost cel mai activ în timpul competiției și cea mai tare poziție de Kamasutra.

Va exista câte un premiu special pentru cel mai popular cuplu în opinia publicului și în opinia juriului. Până acum s-au înscris pentru această primă ediție 20 de cupluri din mai multe țări europene. La fel ca în cazul reprizelor de fotbal, fiecare concurs va dura 45 de minute, însă sunt acceptate „prelungiri” până la cel mult o oră.

Și-ar fi anunțat participarea cupluri din Norvegia, Islanda, Franța, Irlanda, Irlanda de Nord, Israel și, bineînțeles, țara gazdă, Suedia! Din România, deocamdată, nu există informații în acest sens!

Regulamentul competiției spune că, în stabilirea câștigătorilor contează 70% din părerea publicului și 30% din cea a juriului format din trei jurați. Federația Suedeză de Sex a luat ființă în 2016, an din care sexul este considerat sport în țara nordică.

Competiția de la Gotteborg va dura mai multe săptămâni, perioadă în care probele se vor derula câte 6 ore pe zi. Scopul competiției este de a promova sănătatea sexuală și diversitatea. Prețul biletelor la competiție nu a fost făcut cunoscut!

Desfășurarea competiției este pusă la îndoială

Cu toate aceste, sunt voci care spun că acest campionat ar fi rămas doar la stadiul de intenție. Iată ce consemnează firstpost.com, la data de 5 iunie: ”Campionatul de sex, cel care trebuia să înceapă în Suedia pe 8 iunie. La fel ca multe știri „de ultimă oră”, și aceasta a apărut pe Twitter și a devenit virală. Mai multe instituții de presă au publicat informații cu titluri precum „Suedia devine prima națiune care a transformat sexul într-un sport oficial” și „Suedia va organiza un campionat de sex de șase săptămâni”. Rapoartele susțin că națiunea va găzdui primul campionat de sex din Europa, începând cu 8 iunie. Și oricât de interesant sună, este chiar adevărat”?

Aceeași publicație mai menționează că  organismul care guvernează sportul în Suedia, Confederația Națională de Sport, ar fi respins cererea în aprilie, deoarece nu era completă. Björn Eriksson, care era atunci șeful organismului sportiv, a spus clar că sexul nu face parte din afacere. „Dosarul nu îndeplinește cerințele noastre și vă pot informa că această cerere a fost respinsă. Avem alte lucruri de făcut”, a spus Eriksson.