În Sectorul 4 a început înregistrarea cererilor pentru ajutorul de încălzire cu material lemnos

772

Primăria Sectorului 4 a anunţat marţi, 4 octombrie 2022, că a început înregistrarea cererilor pentru acordarea ajutorului de încălzire cu material lemnos în sezonul rece 2022 – 2023. În acest moment a început înregistrarea cererilor pentru acordarea acestui sprijin.

Lemnele vor fi distribuite prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 4. Cei cu venituri reduse trebuie să completeze o cerere și să o depună online, prin intermediul serviciilor poștale, curierat sau direct la registratura DGASPC Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei, nr 12-18, etaj 1, Sector 4 (Mall Grand Arena).

Citește și: Continuă problemele cu apa caldă în sectorul 4

De menționat faptul că acest ajutor se adresează persoanelor/familiilor cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor solizi necesari încălzirii locuinței în perioada sezonului rece. Acest ajutor de încălzire cu material lemnos provine exclusiv din defrișări și toaletări efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

Totodată, până pe data de 19 octombrie a.c., se pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire, conform prevederilor Legii nr. 226/2021, Legea consumatorului vulnerabil. Solicitările se pot transmite/depune prin aplicația GHIȘEUL ONLINE, prin intermediul serviciilor poștale/curierat sau la registratura DGASPC Sector 4.

Toate informațiile referitoare la condițiile de acordare a acestor tipuri de ajutoare pentru încălzire precum și la modalitatea de depunere/transmitere a cererilor, pot fi accesate la următorul link: https://dgaspc4.ro/ sau la numărul de telefon: 0372.900.789.